Acord de Inregistrare

Sunteți de acord, prin utilizarea de către dvs. a acestui forum, ca nu veti posta nici un material care este fals, defaimator, inexact, abuziv, vulgar, de ură, de hartuire, obscen, profan, cu orientare sexuala, amenintatoare, invadeaza intimitatea, materiale pentru adulți unei persoane , sau altfel în orice încălcare a dreptului internațional sau federală a Statelor Unite. Puteți, de asemenea de acord sa nu postati orice material protejat de copyright excepția cazului în care dețineți drepturile de autor sau le-ați scris acordul de la proprietarul de material protejat de copyright. Spam, inundații, reclame, scrisori in lant, scheme piramidale, și solicitări sunt, de asemenea, interzise pe acest forum.

Rețineți că este imposibil pentru personalul sau proprietarii acestui forum pentru a confirma validitatea de posturi. Vă rugăm să rețineți că noi nu monitorizează în mod activ mesajele postate, și, ca atare, nu suntem responsabili pentru conținutul conținute în. Noi nu garanteaza acuratetea, completitudinea, sau utilitatea orice informații prezentate. Mesajele postate exprima punctul de vedere al autorului, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui forum, personalul său, filialele sale, sau proprietarul acest forum lui. Oricine care se simte ca un mesaj postat este inacceptabil este încurajat să notifice imediat un administrator sau moderator al acestui forum. Personalul și proprietarul acestui forum isi rezerva dreptul de a elimina conținut inacceptabil, într-un interval de timp rezonabil, în cazul în care acestea stabilesc că îndepărtarea este necesar. Acesta este un proces manual, cu toate acestea, vă rugăm să dau seama că acestea nu pot fi în măsură să modifice sau să șteargă mesajele special imediat. Această politică se aplică informații de profil de membru, de asemenea.

Sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor postate. Mai mult decât atât, sunteți de acord să despăgubiți și țineți inofensive proprietarii de acest forum, orice site-uri afiliate la acest forum, personalul său, și filialele sale. Proprietarii acestui forum de asemenea rezerva dreptul de a dezvalui identitatea (sau orice alte informații legate de colectate pe acest serviciu), în cazul în care o plângere formală sau acțiuni legale care decurg din orice situație cauzate de utilizarea acestui forum.

Aveți posibilitatea, în timp ce înregistrați, pentru a alege numele dvs. de utilizator. Vă sfătuim să păstreze numele corespunzătoare. Cu acest cont de utilizator sunteți pe cale să se înregistreze, sunteți de acord să nu cedati niciodata parola afară către o altă persoană, cu excepția unui administrator, pentru protecția dumneavoastră și pentru motive de valabilitate. Puteți, de asemenea de acord sa nu folositi NICIODATA contul altei persoane pentru orice motiv. Am de asemenea, extrem recomandăm să utilizați o parolă complex și unic pentru contul dvs., pentru a preveni furtul de cont.

După ce vă înregistrați și autentificati la acest forum, veti putea completa un profil detaliat. Este responsabilitatea dumneavoastră să prezinte informații curate și precise. Orice informatie pe care proprietarul forum sau personal determină să fie inexacte sau vulgar in natura vor fi eliminate, cu sau fara o notificare prealabila. Sancțiunile corespunzătoare pot fi aplicabile.

Vă rugăm să rețineți că, cu fiecare post, adresa dvs. de IP este înregistrată, în cazul în care aveți nevoie pentru a fi interzis de la acest forum sau ISP-ul dvs. contactat. Acest lucru se va întâmpla doar în caz de încălcare majoră a acestui acord.

De asemenea, rețineți că software-ul pune un cookie, un fișier text care conține biți de informații (cum ar fi numele de utilizator si parola), in cache-ul browser-ului. Acest lucru este folosit doar pentru a tine autentificat in / out. Software-ul nu colectează sau transmite orice altă formă de informații la computer.