Învață să programezi cu Alice

Va invitam sa participati la competitia Invata sa programezi cu Alice pentru elevii de gimnaziu si liceu, realizata de catreADFABER si sponsorizata de Oracle Academy.
De ce sa participati? Pentru a inspira si sustine urmatoarea generatie de specialisti IT. Iar ca elev, poti sa descoperi partea practica a informaticii folosind nu numai cunostintele de operare a calculatorului, ci si imaginatia, creativitatea si abilitatea de a lucra in echipa.
In plus, toti participantii primesc diplome si adeverinte de participare, iar cele mai bune dintre echipe primesc premii constand in echipamente IT.
Echipele inscrise in concurs sunt formate din 2 elevi si un profesor coordonator ce poate mentora una sau mai multe echipe. Pentru a participa, trebuie sa se realizeze un Joc educational interactiv folosind platforma Java Alice 3.
Totul de desfasoara in 3 pasi simpli:
  1. Formarea echipei: echipa este formata din doi elevi si un profesor-coordonator (mentorul poate avea mai multe echipe inscrise in concurs)
  2. Inscrierea echipei: pana pe 25 octombrie, folosind formularele de pe site-ul adfaber.org/alice pentru gimnaziu si, respectiv, liceu
  3. Trimiterea proiectului sub forma de arhiva la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , pana pe 1 noiembrie!
Orice intrebare o puteti trimite pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , iar detalii precum regulamentul concursului sau baremul de corectare le puteti gasi pe site-ul oficial al concursului adfaber.org/alice.
Haideti sa dam sansa elevilor de astazi sa stapaneasca stiinta de maine!
_____________
Mihaela Lemnaru
Communication Specialist
+4 0726 078 801
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
adfaber.org