Repartizarea pe posturi didactice/catedre vacante în alt județ sau în Municipiul București, diferit de cel în care au susținut proba scrisă

ÎN PERIOADA 6- 7 AUGUST, LA INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN GIURGIU SE ÎNREGISTREAZĂ CERERILE CANDIDAȚILOR CARE SOLICITĂ REPARTIZAREA PE POSTURI DIDACTICE/CATEDRE VACANTE ÎN ALT JUDEȚ SAU ÎN MUNICIPIUL BUCUREȘTI, DIFERIT DE CEL ÎN CARE AU SUSȚINUT PROBA SCRISĂ:
I. Candidații care doresc repartizarea în județul Giurgiu, depun la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu o cerere. Aceasta se poate transmite și online la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
II. Candidații transmit o informare, în scris, la inspectoratul școlar din județul/municipiul București în care au susținut proba scrisă, cu privire la faptul că solicită repartizarea în județul Giurgiu
Cererea depusă online la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , să fie însoțite de o copie după C.I.

Informaţii în completare