Educație fizică și biologie

Olimpiada de BIOLOGIE 2013

În data de 2 martie 2013 la Școala Gimnazială nr.10 se va desfășura etapa județeană de biologie (ciclul gimnazial și liceal). Pentru școlile generale vor participa maxim 5 elevi calificați de la etapa pe școală.
Concursul va începe la ora 09.00 !

Competitii sportive - FEBRUARIE 2013

În data de 16.02.2013 va avea loc etapa județeană de șah din cadrul O.N.S.Ș., etapă ce se va disputa la Școala gimnazială nr.7 Giurgiu începând cu ora 09.00.
Tot în data de 16.02.2013 va avea loc etapa județeană de tenis de masă din cadrul O.N.S.Ș., etapă ce se va desfășura la Stadionul M. Anastasovic începând tot cu ora 09.00.

Ambele competiții se adresează atât ciclului gimnazial cât și celui liceal (urban și rural).
Se participă cu un băiat și o fată pentru fiecare școală gimnazială sau liceu.
Pentru evitarea neplăcerilor cum ar fi nevalidarea participării la competiție am rugămintea de a veni cu actele necesare completate corespunzător (formular de înscriere, adeverință de participare cu viză medicală, C.I sau certificat de naștere, după caz, în ORIGINAL).

De asemenea în data de 23.02.2013 la Școala Gimnazială nr. 5 Emil Gulian se va desfășura etapa județeană de baschet atât pentru licee cât și pentru gimnaziu.

HANDBAL ONSS - 17 noiembrie 2012

Etapa județeană de handbal din cadrul O.N.S.Ș. va avea loc în data de 17.11.2012 la Școala nr. 10 Giurgiu începând cu orele 10.00 atât pentru mediul urban cât și pentru mediul rural pentru ciclul gimnazial.

Pentru a evita eventualele greșeli, profesorii însoțitori vor avea asupra lor legitimațiile de participare ale elevilor cu poza, ștampilă, viză medicală etc. (se poate atașa si adeverința medicală prezentată la începutul anului școlar). De asemenea trebuie prezentat formularul de înscriere și un act de identitate în original (certificat de naștere sau carte de identitate – după caz).

Vă atașam documentele necesare participării la competiție  in cele doua articole alturate!

Viza medicala si adeverinta competitie

Descarcati de aici viza medicala si adeverinta

Informaţii în completare