Diverse

Proiect „Rețeta Succesului - Program educațional sustenabil de stagii de practică în turism și alimentație”, SMIS 316904

Anunț selecție experți proiect Rețeta Succesului - Program educațional sustenabil de stagii de practică în turism și alimentație”, SMIS 316904

Documentele necesare înscrierii la concurs sunt atașate.

Un An Nou cu bucurii!

Un An Nou cu bucurii!

Ataşamente:
Download-ează fișierul (2024 31 dec.jpg)Felicitare ISJ Giurgiu

Informatii privind activitatile de evaluare externa

Informatii privind activitatile de evaluare externa

Cursuri de formare profesională organizate în cadrul proiectului „Urban Acces

Cursuri de formare profesională organizate de Societatea Națională de Cruce
Roșie din România, în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară și Servicii Sociale,
în cadrul proiectului „Urban Acces – sprijinirea înființării de întreprinderi sociale în mediul
urban în regiunile Sud-Muntenia și Sud-Vest Oltenia, cod SMIS 301600”
Ataşamente:
Download-ează fișierul (Afis inscriere Giurgiu.png)Afis inscriere Giurgiu

Mesajul inspectorului școlar general pentru deschiderea anului școlar 2024-2025

Mesajul inspectorului școlar general pentru deschiderea anului școlar 2024-2025

Anunt Concurs județean din data de 30.08.2024

Anunt Concurs județean din data de 30.08.2024

Structura anului școlar 2024-2025 județul Giurgiu

Structura anului școlar 2024-2025 pentru județul Giurgiu, conform hotărârii Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, în baza prevederilor OME nr. 3694/01.02.2024 și având în vedere propunerile Consiliilor Profesorale din unitățile de învățământ din județ.

Rezultate probe practice și la inspectia la clasă încriși la Titularizare 2024

Rezultate probe practice și la inspectia la clasă încriși la Titularizare 2024

Anunt admitere seral

Anunt admitere seral
Ataşamente:
Download-ează fișierul (Anunt admitere seral.pdf)Anunt admitere seral

Comunicat _EvNat_3 iulie 2024_inainte contestatii

Comunicat _EvNat_3 iulie 2024_inainte contestatii

Informaţii în completare