EURODESK

Campanie Time to Move - Liceul Teoretic ”Nicolae Cartojan” Giurgiu

Vineri, 26.10.2018, ora 12.30, se va desfășura la Liceul Teoretic ”Nicolae Cartojan” Giurgiu, în cadrul Campaniei Time to Move, activitatea de informare cu privire la oportunitățile de mobilitate pentru tineri.

Campanie Time to Move - Școala Gimnazială nr.1 Singureni

Miercuri, 24.10.2018, la Școala Gimnazială nr.1 Singureni, va avea loc evenimentul Descoperă Europa în cadrul Campaniei Time to Move.

Campanie Time to Move - Colegiul Tehnic Viceamiral ”Ioan Bălănescu” Giurgiu

Marți, 23.10.2018, ora 13, se va desfășura la Colegiul Tehnic Viceamiral ”Ioan Bălănescu” Giurgiu, evenimentul de informare privind oportunitățile de mobilitate pentru tineri, din cadrul Campaniei Time to Move.

TIME TO MOVE - 19.10.2018

Vineri, 19.10.2018, ora 12, va avea loc la Liceul Teoretic Udiriște Năsturel Hotarele, județul Giurgiu Evenimentul ”Descoperă Europa”. Sesiunea de informare se desfășoară în cadrul campaniei TIME TO MOVE. Elevii vor fi informați despre oportunitățile de mobilitate în spațiul UE, despre programul Erasmus + și despre Corpul European de solidaritate.

Descoperă Europa 2018 - Școala Gimnazială nr.1 Izvoarele

Miercuri, 17 octombrie 2018, ora 12.30 se va desfășura la Școala Gimnazială nr. 1 Izvoarele, jud. Giurgiu, în cadrul campaniei ”Time to Move”, evenimentul ”Descoperă Europa”

Descoperă Europa 2018 - Liceul ”Ion Barbu” Giurgiu

Marți, 16 octombrie 2018, ora 12.00 se va desfășura la Liceul Tehnologic ”Ion Barbu” Giurgiu evenimentul: Descoperă Europa, în cadrul campaniei Time to Move.

Eveniment de informare in cadrul Campaniei Time to Move - Bolintin Vale

Marți, 31.10.2017, ora 11,00, la Liceul Tehnologic "Dimitrie Bolintineanu", Bolintin Vale, eveniment de informare în cadrul Campaniei Time to Move. 

Eveniment de informare în cadrul Campaniei Time to Move - Giurgiu

Joi, 26.10.2017, ora 10,30, la Liceul Teoretic ”Tudor Vianu” Giurgiu, eveniment de informare în cadrul Campaniei ”Time to Move”

Campania ”Time to Move!”

Joi, 12.10.2017, ora 12, la Liceul Tehnologic Tiu Dumitrescu Mihăilești, județul Giurgiu eveniment de informare privind serviciul Eurodesk, în cadrul campaniei Time to Move.

Persoana de contact:
Adriana Lelia Trofin, Inspector școlar proiecte educaționale - Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu Giurgiu,
str. Portului nr 17
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
tel. 0742068680

Eurodesk

Începând din acest an, Eurodesk România – un serviciu european de Eurodesk este una dintre cele mai cuprinzătoare şi mai accesibile surse de informaţii gratuite pentru tineri cu privire la opotunităţile internaţionale de mobilitate şi finanţare. Reţeaua Eurodesk numără în prezent peste 1200 de multiplicatori care distribuie în numele Eurodesk informaţii despre mobilităţile de învăţare tinerilor din Europa.

Eurodesk România este membru al reţelei europene Eurodesk din 1999. Reţeaua europeană este formată în prezent din 34 de centre naţionale Eurodesk care sprijină multiplicatorii în activitatea lor pentru a duce mai departe misiunea Eurodesk, şi anume aceea de a “sensibiliza /creşte gradul de conştientizare a tinerilor cu privire la oportunităţile de mobilitate şi de a-i încuraja să devină cetăţeni activi”.

Reţeaua Eurodesk dispune de un birou de coordonare cu sediul la Bruxelles, care asigură un flux constant şi actualizat de informaţii de la Comisia Europeană şi dezvoltă instrumente şi resurse pentru a ajuta tinerii şi lucrătorii de tineret să beneficieze de oportunităţile pe care le oferă Europa. Reţeaua Eurodesk este recunoscută ca structură-suport pentru programul Erasmus+ (2014-2020), programul european pentru educaţie, formare, tineret şi sport şi are o strânsă colaborare cu Agenţiile Naţionale Erasmus+ din toată Europa. În România, Eurodesk funcţionează în cadrul ANPCDEFP (Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi formării Profesionale) – Agenţia Naţională Erasmus+ din România.

 

Informaţii în completare