Diverse proiecte și parteneriate

CedefopPhoto Award

Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, în calitate de punct national de contact al rețelei europene ReferNet în România, sub coordonarea Cedefop, vă aduce la cunoștință continuarea competiției anuale CedefopPhoto Award.
 
#CedefopPhotoAward revine pentru al șaselea an pentru a oferi elevilor  înscriși în programe de educație și formare profesională inițială șansa de a câștiga premii uimitoare. Și avem nevoie, încă o dată, de ajutorul dvs. pentru a-l promova!
 
#CedefopPhotoAward 2021 este o acțiune inițiată de Comisia Europeană, fiind o parte integrantă a Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale (#EUVocationalSkills), și vizează promovarea celor mai bune practici și excelență în VET în întreaga UE și nu numai.
 
Echipe formate din până la patru elevi din școli de învățământ profesional și tehnic sunt invitate să împărtășească experiența lor, legată de competențe verzi sau digitale, într-un reportaj creativ și / sau un videoclip, însoțit de o narațiune de până la 100 de cuvinte, explicând ideea din spatele muncii lor. Consultați toate detaliile din titlul de știri elaborat de Cedefop.
 
Lucrările pot fi trimise online, pe acest link.
Termenul limită pentru depuneri este 21 noiembrie 2021, ora 23:59 CET.
 
Cooperarea partenerilor naționali ReferNet este esențială în eforturile noastre de a crește vizibilitatea în statele membre ale UE, Norvegia și Islanda. Am dori să vă rugăm să: partajajați postările legate de această competiție pe Facebook, Twitter, YouTube, Instagram folosind hashtagul #CedefopPhotoAward și / sau linkul către titlul de știri al Cedefop, videoclipul promoțional și regulile de concurs.
 
Urmați cele mai recente actualizări la www.cedefop.europa.eu/cedefopphotoaward .
 
Apreciem contribuția dvs. la succesul #CedefopPhotoAward!

Proiect i.R.E.M. - Instituții Responsabile, Eficientă Managerială

Proiect i.R.E.M. - Instituții Responsabile, Eficientă Managerială

Achiziție Servicii de editare și tipărire materiale informare proiect POCU/665/6/23/136158

Achiziție Servicii de editare și tipărire materiale informare  proiect POCU/665/6/23/136158

Rezultate finale ale procesului de recrutare și selecție a experților, în cadrul proiectului „ADS 2.0 - următorul nivel în educație” cod SMIS 2014+: 136158

REZULTATE FINALE ALE PROCESULUI DE RECRUTARE ȘI SELECȚIE A EXPERȚILOR
a concursului de recrutare și selecție experți pentru posturile vacante din echipa organizației beneficiare, în cadrul proiectului „ADS 2.0 - următorul nivel în educație” cod SMIS 2014+: 136158

Anunț de selecție Proiectului „Program național de activități remediale pentru elevi, cod SMIS 151628” a 21 poziții de experți în afara organigramei - Experți județeni

Ministerul Educației anunță scoaterea la concurs în cadrul Proiectului „Program național de activități remediale pentru elevi, cod SMIS 151628” a 21 poziții de experți în afara organigramei - Experți județeni

Concurs "Tradiții străbune - generații noi"

Concurs "Tradiții străbune - generații noi"
Concurs online, fără taxa de participare.
Ataşamente:
Download-ează fișierul (20210114 - Traditii strabune.rar)Traditii strabune

Educație timpurie incluzivă și de calitate (ETIC)

Anunț privind selecția Grupului Țintă (Categoria 2) în cadrul proiectului POCU/446/6/22 „EDUCAȚIE TIMPURIE INCLUZIVĂ ȘI DE CALITATE (ETIC)”
Experți în dezvoltarea curriculară Locuri disponibile GT 2 (2 locuri) – JUDEȚUL GIURGIU

Săptămâna VET (09-13 noiembrie 2020) - ERASMUS+

Săptămâna VET (09-13 noiembrie 2020) - ERASMUS+
Ataşamente:
Download-ează fișierul (20201103 - Saptamana VET.pdf)Saptamana VET

CAMPANIE ”TIME TO MOVE” 2020

  • Marți, 20 octombrie 2020, ora 12, la Liceul Tehnologic ”Ion Barbu” Giurgiu se va desfășura activitatea de informare ”Descoperă Europa” în cadrul CAMPANIEI ”TIME TO MOVE” 2020.
  • Miercuri 21 octombrie 2020, ora 12, La Școala Gimnazială nr 1 Malu, județul Giurgiu se va desfășura activitatea de informare ”Descoperă Europa” în cadrul CAMPANIEI ”TIME TO MOVE” 2020.
  • Joi 22 octombrie 2020,ora 12,30, La Liceul Tehnologic Comana, județul Giurgiu va desfășura activitatea de informare ”Descoperă Europa” în cadrul CAMPANIEI ”TIME TO MOVE” 2020. 

Informaţii în completare