Comunicat de presă 14.09.2022

Comunicat de presă
Festivitate de premiere în cadrul celei de-a XIX - a ediție a concursului județean "Mesajul meu antidrog".
  Astăzi, la sediul ISJ Giurgiu, a avut loc premierea elevilor care au participat la cea de-a XIX - a ediție a concursului județean "Mesajul meu antidrog". Realizat în urma unei campanii de prevenire și combatere a consumului de alcool și substanțe stupefiante, cele 8 secțiuni din cadrul concursului au promovat mesajele antidrog ale celor 118 de elevi înscriși, dintre care 24 au obținut premii. Echipa de la Școala Gimnazială Nr. 1 Colibași, care a reprezentat județul Giurgiu la etapa națională, a obținut premiul II la categoria film.
  Mulțumim partenerilor noștri: Centru de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Giurgiu, Palatul Copiilor Giurgiu și Consiliului Județean Giurgiu pentru implicarea și susținerea de care au dat dovadă, pentru premiile oferite.
  La festivitate au participat dl inspector școlar general Ion Ghimpețeanu, dna inspector școlar general adjunct Florentina Găină și dna inspector școlar pentru pentru educație permanentă și activități extrașcolare Cosmina Roșu din partea Inspectoratului Școlar, comisarul Claudiu Ion din partea Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Giurgiu, dna Fișcu Veronica - director Palatul Copiilor Giurgiu și reprezentantul Consiliului Județean Giurgiu - dna vicepreședinte Elisabeta Mihalcea.

Informaţii în completare