Diverse

TELVERDE - Ministerul Educației

Vă comunicăm că Ministerul Educației pune la dispoziția celor interesați, în perioada desfășurării probelor scrise la examenul național de bacalaureat, 28 iunie - 01 iulie, linia TELVERDE 0800801100, în intervalul orar 8.00 - 16.00

Gradații de merit 2021

Lista cuprinzând punctajele acordate în urma evaluării dosarelor candidaților la concursul de acordare a gradațiilor de merit, sesiunea 2021

TELVERDE - I.S.J. Giurgiu

TEL VERDE 0800816246 - (gratuit)

Planificarea ofertei educaționale 24-28.05.2021

Planificarea ofertei educaționale 24-28.05.2021

Platformă de e-learning - Consiliul Național al Elevilor

Platformă de e-learning - Consiliul Național al Elevilor, în vederea pregătirii elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a pentru susținerea examenelor naționale.

Apel selecție cadre didactice

Apel selecție cadre didactice din învățământul preuniversitar, a cadrelor didactice / cercetărilor din învățământul universitar în vederea constituirii grupurilor de lucru pentru elaborarea / revizuirea curriculumului pentru disciplinele / domeniile de pregătire profesională pentru care se școlarizează prin învățământul profesional și tehnic.

Comunicat de presă - 08.04.2021

Comunicat de presă - 08.04.2021

  Ministerul Educației, în parteneriat cu Consiliul Național al Rectorilor, Federația Națională Sindicală Alma Mater, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”, Consiliul Național al Elevilor, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Uniunea Studenților din România, Uniunea Națională a Studenților din România, Federația Națională a Asociațiilor de Părinți si Organizația ,,Salvați Copiii”, a lansat Campania Națională „Vaccinare și testare pentru învățare!”.
  În acest context, astăzi, 08 aprilie 2021, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, a avut loc conferința tematică susținută de către doamna ministru secretar de stat, Maria Ștefania Manea. Formatul conferinței a fost de tip mixt, prin participarea fizică și online, a doamnei inspector școlar general Adelina Sîrbu, doamnei Aneta Matei, prefect al județului Giurgiu, doamnei Mihalcea Elisabeta, vicepreședinte al Consiliului Județean Giurgiu, domnului viceprimar al municipiului Giurgiu, Marian Damian, domnului dr. Stoenescu, director DSP Giurgiu, doamnei dr. epidemiolog Irina Mărculescu, a inspectorilor școlari, a reprezentanților sindicatelor la nivel județean, ai Consiliului Județean al Elevilor, ai asociațiilor de părinți și a directorilor unităților școlare din județ.
  Scopul principal al campaniei îl reprezintă informarea elevilor, cadrelor didactice si a părinților, cu privire la importanța și necesitatea diminuării efectelor pandemiei de Covid-19, prin vaccinarea voluntară a personalului din învățământ și testarea elevilor și a angajaților din sistemul de învățământ, în cazul prezentării unor simptome specifice și a situațiilor în care au fost contacți ai unor cazuri confirmate de infectare.
  Au fost analizate toate aspectele de interes pentru desfășurarea activităților în sistemul de învățământ, precum pregătirea pentru susținerea examenelor naționale și a activităților de recuperare a pierderilor generate de predarea online, impusă de situația epidemiologică, formarea continuă a cadrelor didactice, dezvoltarea competențelor digitale și a digitalizării educației.

Venituri brute realizate de personalul ISJ Giurgiu - martie 2021

Venituri brute realizate de către personalul din aparatul propriu al ISJ Giurgiu, conform art. 33 din Legea nr. 153/2017 - privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice - martie 2021

ANUNȚ - pentru data de 26.02.2021

În data de vineri, 26.02.2021, programul cu publicul pentru INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN GIURGIU și CASA CORPULUI DIDACTIC GIURGIU se desfășoară în sistem online.

Materiale informative COVID-19 - Ministerul Sănătății

  • Protocol de testare rapida, antigen covid-19, în unitățile de învățământ;
  • Formularul de testare rapida a cazului suspect de COVID-19

Informaţii în completare