SIIIR

Aplicația națională SIIIR - Sistemul Informatic Integrat al Învăţământului din România, este alicația de gestionare a resurselor materiale și umane folosit în învățământul preuniversitar din România.


Având în vedere că pe plan național toți operatorii lucrează în SIIIR și platforma nu suportă atâți utilizatori conectați simultan o să aveți probleme cu performanța platformei.
SIIIR are 7 noduri (servere) la care vă conectați aleatoriu. Nodurile pot să nu funcționeze, independent unul de altul și dacă nimeriți un nod nefuncțional nu va funcționa conexiunea.

În cazul în care întâmpinați probleme în funcționarea aplicației SIIIR, venim în sprijinul dumneavoastă cu următoarele recomandări pentru remedierea erorilor/problemelor

I.) Ca un prim pas pentru rezolvarea problemelor de autentificare:

1. apăsați pe F12 (sau tasta Fn și F12, valabil la unele laptopuri)
2. selectați "Network"
3. bifați "Disable cache"
4. Apăsați pe "Autentificare" (la accesarea aplicației)
5. Dacă ați accesat aplicația SIIIR, apăsați din nou pe F12  (sau fasta Fn și F12, valabil la unele laptopuri) să închideți

II.) Dacă metoda de mai sus nu a rezolvat problema atunci încercați să porniți aplicația Chrome/Edge în mod Incognito/InPrivate ori prin meniul din dreapta sus, ori prin apăsarea combinației de taste: Ctrl+Shift+N

III.) Dacă metodele de mai sus nu au funcționat poate că nodul la care sunteți conectat nu este funcțional. Folosiți legăturile de mai jos să selectați un alt nod:

După selectarea nodului cu linurile de mai sus, se va efectua autentificarea pentru a se genera codul sesiunii de lucru a utilizatorului.

APĂSAȚI AICI sau FIȘIERUL ATAȘAT PENTRU A ACCESA FIȘIERUL CU EXEMPLIFICARE A CELOR DE MAI SUS 


Informații preluate parțial după site isj.educv.ro

Informaţii în completare