Diverse

Rezultate probe practice și la inspectia la clasă încriși la Titularizare 2024

Rezultate probe practice și la inspectia la clasă încriși la Titularizare 2024

Anunt admitere seral

Anunt admitere seral
Ataşamente:
Download-ează fișierul (Anunt admitere seral.pdf)Anunt admitere seral

Comunicat _EvNat_3 iulie 2024_inainte contestatii

Comunicat _EvNat_3 iulie 2024_inainte contestatii

Echilibrul chimic

Echilibrul chimic
Ataşamente:
Download-ează fișierul (Echilibrul chimic.pdf)Echilibrul chimic

SIIIR

Aplicația națională SIIIR - Sistemul Informatic Integrat al Învăţământului din România, este alicația de gestionare a resurselor materiale și umane folosit în învățământul preuniversitar din România.


Având în vedere că pe plan național toți operatorii lucrează în SIIIR și platforma nu suportă atâți utilizatori conectați simultan o să aveți probleme cu performanța platformei.
SIIIR are 7 noduri (servere) la care vă conectați aleatoriu. Nodurile pot să nu funcționeze, independent unul de altul și dacă nimeriți un nod nefuncțional nu va funcționa conexiunea.

În cazul în care întâmpinați probleme în funcționarea aplicației SIIIR, venim în sprijinul dumneavoastă cu următoarele recomandări pentru remedierea erorilor/problemelor

I.) Ca un prim pas pentru rezolvarea problemelor de autentificare:

1. apăsați pe F12 (sau tasta Fn și F12, valabil la unele laptopuri)
2. selectați "Network"
3. bifați "Disable cache"
4. Apăsați pe "Autentificare" (la accesarea aplicației)
5. Dacă ați accesat aplicația SIIIR, apăsați din nou pe F12  (sau fasta Fn și F12, valabil la unele laptopuri) să închideți

II.) Dacă metoda de mai sus nu a rezolvat problema atunci încercați să porniți aplicația Chrome/Edge în mod Incognito/InPrivate ori prin meniul din dreapta sus, ori prin apăsarea combinației de taste: Ctrl+Shift+N

III.) Dacă metodele de mai sus nu au funcționat poate că nodul la care sunteți conectat nu este funcțional. Folosiți legăturile de mai jos să selectați un alt nod:

După selectarea nodului cu linurile de mai sus, se va efectua autentificarea pentru a se genera codul sesiunii de lucru a utilizatorului.

APĂSAȚI AICI sau FIȘIERUL ATAȘAT PENTRU A ACCESA FIȘIERUL CU EXEMPLIFICARE A CELOR DE MAI SUS 


Informații preluate parțial după site isj.educv.ro

Urare - Sărbători fericite!

Procedură operaională ADS 2023-2024

Procedură operațională privind monitorizarea programelor ADS în anul școlar 2023-2024

Anunțuri concursuri la nivel de școală - noiembrie 2023

CONȚINUTUL ARTICOLULUI SE ACTUALIZEAZĂ PERMANENT PE PARCURSUL ANULUI ȘCOLAR 2023-2024!

Anunțuri concursuri la nivel de școală:
  1. Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu” Mihăilești.

Ziua Internațională a Educației 2023

Ziua Internațională a Educației 2023

Mesaj început an școlar 2023-2024

Dragi elevi și părinți, stimați profesori, colegi, și reprezentanți ai comunității locale,

   La fel ca în fiecare an, în luna septembrie, deschidem larg porțile Școlii. Astăzi este ziua reîntâlnirii după o meritată vacanță: Bine ați venit!
Emoția începutului, bucuria revederii este pe chipul fiecăruia. Este emoția primei zile de scoală pentru bobocii din clasa pregătitoare. Este emoția schimbării pentru foștii elevi ai clasei a IV-a și a VIII-a, care intră într-o nouă etapă. Este emoția unui an școlar plin de provocări pentru elevii claselor terminale, ce vor susține Evaluarea Națională sau examenul de Bacalaureat. Tuturor vă urez mult succes!
  Deschiderea unui nou an școlar, pe lângă faptul că este un moment de sărbătoare și de bucurie a revederii, reprezintă o nouă șansă de a dovedi că suntem încrezători în noi, în eforturile noastre, că putem mai mult, că suntem capabili de rezultate bune, de performanță.
  Școala este a noastră, a întregii comunități. Sprijinul părinților, implicarea autorităților locale, susținerea din partea societății civile constituie repere de echilibru și de succes pentru toți elevii. Numai prin contribuția tuturor, școala va deveni un spațiu de siguranță, de cunoaștere și dezvoltare, fundamental pentru educarea și formarea copiilor și a tinerilor noștri, un spațiu în care educația să își păstreze coerența și să promoveze, înainte de orice, calitatea.
  Doresc să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au înțeles rolul indispensabil al educației. Împreună: părinți, dascăli, elevi, comunitate putem consolida traseul educației, ce va defini formarea societății noastre de mâine.
  Îmi exprim încrederea în dăruirea și competența cadrelor didactice, în puterea dumnealor de a modela personalități, de a oferi modele de viață și de profesie.
  Dragi copii, vă doresc multă sănătate și succes, un an plin de reușite! Să vă respectați și să vă iubiți profesorii și părinții, să învățați cu drag!
  Stimați colegi, aveți tot respectul și susținerea mea, vă doresc sănătate, putere de muncă și satisfacții profesionale. Un an școlar plin de succese și împliniri!

Inspector Școlar General,
Prof. Ghimpețeanu Ion

Informaţii în completare